Álmatlan éjszaka


0:52 perc van és én (még mindig) ülök a laptop előtt.

Sajnos az ajánlott recept, nem vált be, sőt ellentétes hatást váltott ki belőlem.

Körülbelül tizenegy óra tájékában, úgy döntöttem, hogy pontot teszek a nap végére, és lefekszem aludni. Végigvettem a szokásos esti rituáléimat és elhelyezkedtem. Nem jött álom a szememre, csak forgolódtam.

Telt az idő, és mivel én nem tudok az ágyban úgy feküdni, hogy ne “csináljak” valamit, úgy döntöttem, felkelek (ismerős a helyzet számomra, rossz periódusaim idején, volt, hogy három-négy napig alvás nélkül fent voltam). Visszaültem a laptop elé és elkezdtem facebookozni, kedvenc oldalakat megnézni és vártam, hogy elálmosodjak.

Álom helyett egyszer csak meglátogatott a fejfájás. Elég magas a fájdalomtűrő-képességem, de a fejfájást nem bírom. Gondolkodtam mi legyen, végül egy Algopyrin mellett döntöttem. Azóta várom az álmot.

Mennyire érdekes az ember szervezete. Mennyire másként reagál bizonyos dolgokra az évek múlásával. Kimardtak a hosszú évek (teljesen alkoholmentes évek) és ez lett a hatása.

Nem baj, nincs ezzel semmi gond. Úgy látszik, hogy még szüksége van a szervezetemnek a gyógyszerekre, vagy hirtelen jött a “felbuzdulás”. Azért a bor maradékát nem öntöm ki, mert nagyon finom volt, a hűtőben eláll. Majd egyszer sorra kerül, biztosan lesz rá alkalmam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s