Megújulás – projekt negyedik napja


Ma én újultam meg, nem a lakás, az holnap folytatódik.

Reggel két órát sétáltunk Alfiekámmal, jól esett a mozgás és a friss levegő.

Kilenc órától, az én őrzőangyalomnál voltam, Fuchs Ágnes pszichiáternél. Három hetente járok hozzá a folyamatos ellenőrzés és a beszélgetés kedvéért. Igazából Ő az egyetlen ember a világon, aki mindent tud rólam, aki minden titkomat, fájdalmamat és örömömet ismeri.

Elmeséltem neki, hogy mi minden történt velem az elmúlt hetek alatt. Temészetesen két dolgot emeltem ki, egyrészt az otthon – projektemet, másrészt, az izraeli utamat. Csillogott a szeme az örömtől, amikor a beszámolóm végéhez értem. Minden, eddig hozott döntésemért megdicsért és támogató “hozzájárulását” adta. Az izraeli úttal kapcsolatban kiemelte, hogy mekkora lépés ez a 14 évnyi bezártság után és büszke arra, hogy ekkora kihívás elé nézek. Az alapbetegségem állapotával elégedett, kivéve az alvásproblémámat, amit megpróbálunk ma estétől egy új gyógyszerrel befolyásolni.

Orvos után, olyat tettem, ami szintén nagyon régen nem illett a napirendembe! Többszörös átszállással tömegközlekedtem és még a négyes metrót is bevállaltam. (Korábban ez számomra tilos volt, mert a metróban mindig a halálvágy hatalmasodott el rajtam és ugrási kényszerem lett tőle.)

Miután mindent elintéztem, sétáltunk imét egy nagyot Alfieval, ebédeltünk és vártuk a villanyszerelőt (szintén egy előre nem látott eleme a projektnek).

Megint szerencsém volt, jól választottam. Egy rendkívül kedves szakemberrel hozott össze a jósorsom. Megcsinálta percek alatt a csatlakozási problémát (fali dugasz) és felszerelte a nappaliba az új lámpámat a mennyezetre.

Miután elment, a holnapi programot rögzítettem még egyszer telefonon, a jelenlegi állás szerint minden rendben lesz.

Most, az esti séta és vacsora után, egy kicsit olvasgatok és megpróbálok egy jót aludni. Kellemesen elfáradtam a mai nap után.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s